Enkele ideeën voor virtuele recreatie

Enkele ideeën voor virtuele recreatie

Hoewel het onze standaardkreet is om mensen aan te moedigen meer tijd buiten door te brengen, begrijpen we dat de recente realiteiten dat misschien niet haalbaar maken. We zijn nu in de positie om veel van onze ongelooflijke buitenactiviteiten aan te bieden in een online omgeving, of op een manier die sociale afstand ondersteunt.

1.  Park-ology

Park-ology is een gratis, cloud-gebaseerde educatieve tool ontworpen om tieners, in de leeftijd van 14 tot 18, te leren over de parken en recreatie-industrie. De inhoud is verdeeld in drie secties – Spelen, Natuur en Mensen – om een gevarieerde en uitgebreide kijk op de belangrijkste onderwerpen en concepten te bieden, terwijl een aantal STEAM-gerelateerde carrières worden onthuld waarover studenten meer te weten kunnen komen als ze hun academische en professionele toekomst plannen.

De tekst wordt afgewisseld met video’s, spelletjes en leuke weetjes om de leerlingen bezig te houden en te vermaken. Na afloop van de cursus ontvangen de leerlingen een certificaat en als ze alle drie de cursussen hebben afgerond, kunnen ze een speciaal cadeau krijgen! Er is er nu maar één beschikbaar – PLAY – log in om het te bekijken!

2.  Ballonnen volleybal

Maak een net door een stuk garen van de ene stoel naar de andere te binden op ongeveer hoofdhoogte. Maak twee teams met het aantal mensen dat meespeelt (kan ook 1-op-1 gespeeld worden). Als je een uitdaging wilt toevoegen, drapeer dan een laken over het touw, zodat het andere team niet kan zien wanneer de ballon eraan komt.

Eén team bedient door de ballon over het touw te slaan en het andere team moet de ballon terugbrengen zonder dat deze op de grond valt. Als de ballon niet terugkomt, krijgt het andere team een punt. Het eerste team dat 10 punten behaalt, wint.

3.  Fitness Jenga

Gebruik een stift om een yoga/fitness beweging op elk JENGA-blok te schrijven. Zet de toren op en speel het spel zoals gewoonlijk, maar telkens als een blok wordt uitgetrokken, moet elke speler de specifieke fitness/yoga-beweging doen. Als de toren valt, doe je de plank voor 30 seconden.

4.  Indoor bowling

Leg een bowlingbaan aan met schilderstape en gebruik plastic flessen of bekers als kegels. Gebruik elk type bal om te bowlen en probeer zoveel mogelijk kegels om te gooien. Houd de score bij, of probeer ze gewoon allemaal in één keer om te gooien. Maak een plastic bekers piramide om de fun-factor nog meer te verhogen.

5.  Kleurenloop

Laat je kind vellen papier verzamelen en ze in een pad door het huis leggen (plak het bouwpapier of de handdoeken af met schilderstape of afplaktape om te voorkomen dat ze wegglijden). De kleuren moeten los van elkaar worden gelegd, zodat er bijvoorbeeld niet drie vellen rood papier op een rij liggen. De uitdaging is aan: Kunnen ze van de ene kamer naar de andere lopen door alleen op bepaalde kleuren te stappen? Kunnen ze van het ene eind van het huis naar het andere lopen door alleen op blauw en rood te stappen? Lukt het ze op handen en voeten, of door te huppelen?

Wielerwedstrijd Brugge - De Panne. Alles wat je erover moet weten

Beste fietsvakantiebestemmingen in Europa

You will also like

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon