Lockdown en vrijetijdsbesteding: Meer ideeën om thuis uit te proberen!

Lockdown en vrijetijdsbesteding: Meer ideeën om thuis uit te proberen!

In deze tijd van sociale afstand en quarantaine is het belangrijk om niet te vergeten om gezonde vrijetijdsactiviteiten te ondernemen. Het is gemakkelijk om meegezogen te worden in Netflix, TV, videospelletjes en sociale media, maar het is belangrijker om tijd voor jezelf te nemen weg van het scherm. Dit is een lijst met ideeën om mee bezig te zijn als je thuis zit.

1.  Kleurplaten

Dit is een geweldige manier om de geest tot rust te brengen. Het afspelen van rustige muziek en kleuren is een effectieve vorm van meditatie en helpt om aanwezig te blijven in het moment. Er zijn tal van afdrukbare kleurplaten online. Als je thuis bent met je kinderen, heeft Crayola een heleboel bronnen en kindvriendelijke opties!

2.  Zentangle

Dit is een andere mindfulness, ontspanning optie en is geweldig als je geen kleurmaterialen in huis hebt. Je hoeft alleen maar pen en papier te hebben! Begin met de omtrek van een object, meubel, lievelingsdier, etc. en vul de ruimte tussen de lijnen op met verschillende patronen! Zelfs als je een fout maakt, blijf je werken. Aan het eind maken de fouten het mooi. Kijk op Zentangle voor meer informatie, tips, en trucs!

3.  Lees een boek

Heb je boeken liggen waar je het altijd te druk voor hebt gehad? Nu is het tijd om ze te lezen. Je kunt zelfs contact maken met vrienden via FaceTime of WhatsApp om een virtuele boekenclub te beginnen. Als je een Kindle hebt, download dan iets nieuws van je plaatselijke bibliotheek. Bookbub biedt een gratis inschrijving en biedt gratis en afgeprijsde boeken aan. Als je een visuele beperking hebt of liever luistert, download dan een audioboek van Audible.

4.  Puzzelen

Trek die oude puzzels uit de kast waar je al een tijdje aan wilt werken! Puzzels houden je geest actief door te helpen met visuele scanning vaardigheden, probleemoplossend vermogen en geduld. Dit is een geweldige activiteit om met je gezin te doen om teambuilding en communicatievaardigheden te verbeteren. Of je de puzzel nu alleen of met je gezin maakt, je zult aan het eind iets geweldigs hebben om te laten zien.

5.  Fitness voor thuis

Het is belangrijk om door te gaan met lichamelijke bewegingen, of je nu intensieve lichaamsbeweging wilt of lichte stretching. Er zijn tal van online opties, zowel nationaal als lokaal, en velen van hen zijn GRATIS! Kijk naar fitness merken zoals CorePower Yoga voor hun On Demand streaming of Planet Fitness die dagelijks gratis live stream lessen aanbiedt op Facebook Live in de avond.

Wat is sporttoerisme?

Beste fiets apps die je moet hebben om je vooruitgang bij te houden

You will also like

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon