Is Peloton het waard om in te investeren als je een beginner bent?

Is Peloton het waard om in te investeren als je een beginner bent?

Mijn vriendin heeft onlangs een Peloton fiets gekocht, en ze vindt het geweldig, wat mij nieuwsgierig maakte naar meer informatie. Zou het de (hoge) initiële investering waard zijn? Immers, als je elke dag op de fiets zit als je belangrijkste vorm van lichaamsbeweging, is het zinvol. Het heeft echter geen zin om een dure fiets aan te schaffen en er alleen naar te kijken. Om daarachter te komen heb ik onderzoek gedaan, drie Peloton eigenaren geïnterviewd en een vergelijking gemaakt.

Wat is Peloton?

Voor onze lezers die Peloton nog niet kennen: de Peloton Fiets is een hoge kwaliteit hometrainer die het gemak biedt van thuis trainen. Net wat beter dan dat krijgertje bij de Aldi. Je kunt je telefoon verbinden met je Peloton en met live en on-demand workouts trainen. Hierdoor gaan instructeurs je kunnen motiveren en pushen.

De fiets biedt ook prestatiemeting en een real-time leaderboard om je hard te laten werken in plaats van rustig door te trappen terwijl je een tijdschrift doorbladert (niet dat ik dat ooit zou doen). Hoewel Peloton geen verkoopcijfers vrijgeeft, zegt het merk dat er ongeveer 1 miljoen leden zijn van de Peloton gemeenschap (dat omvat thuisrijders, app-abonnees en studio en commerciële rijders). De fiets was populair genoeg dat het bedrijf besloot om ook een loopband te bouwen, en toe te voegen aan hun productlijst met de nieuwe Bike+.

Hoeveel kost een Peloton?

Je hebt nu twee verschillende soorten Peloton fietsen om uit te kiezen – de Original Peloton Bike en de Peloton Bike+. Maar als een fiets niet je ding is, is er ook nog de Peloton loopband en natuurlijk de Peloton Digital App. De prijzen van de Original Peloton Bike zijn met ongeveer €400 gedaald en de maandelijkse betalingen zijn vervolgens ook met €10 verlaagd. Hier is de prijsverdeling voor de Original Peloton Bike:

·   Basis Pakket: €1,495 of €39/maand voor 39 maanden.

·   Essentials Pakket: €1,645 of €43/maand voor 39 maanden.

·   Works Pakket: € 1.745 of € 45/maand voor 39 maanden.

·   Gezinspakket: € 1.945 of € 50/maand gedurende 39 maanden.

De kosten waard?

Ik liet mijn vriendin me onlangs een demo van haar fiets geven. Het is erg, erg cool. Ik geef het toe. Het maakt het moeilijk om hem niet te gebruiken, want zelfs als je geen zin hebt om een les t volgen, kun je iets leuks doen zoals virtueel door de straten van Parijs trappen, wat heerlijk was. Zoals in elk fitnessartikel dat ooit is geschreven, is alles wat je motiveert en beweegt de moeite waard. Ik heb nog geen ongelukkige Peloton eigenaar gevonden (als je er bent, neem contact met ons op, we horen graag wat niet werkte voor jou!).

Voor degenen onder ons met meer dan een persoon in ons huishouden die de Peloton zou gebruiken, wordt het redelijker om er geld aan uit te geven. En als je nog twijfelt, bezoek dan een Peloton showroom en bekijk er zelf een.

Het zijn zeker niet de goedkoopste optie die mogelijk is. Echter als je veel geld aan iets besteed, ben je eerder geneigd er gebruik van te maken. Daarom bevelen wij het aan, ook al ben je een beginner!

De grootste Belgische wielrenners

Wielerwedstrijd Brugge - De Panne. Alles wat je erover moet weten

You will also like

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon