Verbazingwekkende reisgadgets die elke reiziger nodig heeft

Verbazingwekkende reisgadgets die elke reiziger nodig heeft

Reisgadgets hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van een rubberen gootsteen stopper en een set van adapters zweven rond los in je bagage. Met technologie en innovatie, zijn er zo veel reizen accessoires die kunnen maken je vakanties meer plezier, georganiseerd, en leuk! Met dat in gedachten, wilden we de beste reis gadgets die je daadwerkelijk in 2022 gebruiken zult opnemen. Bij deze ons lijstje van toppers:

1.  Universele Reisadapter – Beste Wereldreisstekker

Als je veel reist, weet je wat een pijn het is om je adapters te doorzoeken om de juiste te vinden voor het volgende land. Dat is waarom de OREI M8 All-In-One Internationale Wereldreis stekker en adapter werken geweldig. Hij heeft alles wat je nodig hebt in één compacte stekker. Deze is duurzamer dan de rest, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem na een paar reizen moet vervangen.

2.  PowerCore Lite 20000 Power Bank – Beste draagbare oplader

Heb je ooit een punt gemaakt van het gaan in een coffeeshop alleen maar om de lader voor je smartphone te vinden? Als je jezelf een externe batterij powerbank zul je nooit meer zorgen te maken over het missen van gesprekken of het updaten van je sociale media. Met twee USB-poorten kunt je twee apparaten tegelijk opladen. Deze powerbank laadt zelfs iPads, GoPro’s en camera’s op.

3.  De Belkin Mini Overspanningsbeveiliging – Beste voor Elektronica

De Belkin Mini Surge Protector is een van onze favoriete reis accessoires die er zijn en niet alleen beschermt je elektronica tegen stroompieken, het laadt verschillende dingen in een keer met 3 stopcontacten en 2 USB-poorten. Dit is de beste lader voor op reis omdat hij compact is en we alles in één keer kunnen opladen.

4.  Tarriss Draagbare Bagage Weegschaal – Beste Bagage Weegschaal

We proberen altijd zo licht mogelijk in te pakken, maar dat betekent niet dat we niet al eens te maken hebben gehad met bagage overschrijdingen. Sinds we de draagbare Tarriss bagageweger gebruiken, hebben we dat probleem niet meer gehad. Hij is klein, licht en betaalbaar, dus je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

5.  Eagle Creek Inpakblokjes – Beste Inpakblokjes

Vroeger gooiden we gewoon en gingen, maar nu kunnen we onze kleding organiseren en tegelijkertijd ruimte besparen. Deze Eagle Creek Packing Cubes zijn er in verschillende maten en ze comprimeren ook. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam materiaal en geloof me als ik zeg dat als je deze eenmaal hebt gebruikt je nooit meer op de oude manier zult inpakken.

6.  PacSafe RFID Reis Organizer – Beste Documenten Organizer

Pacsafe Travel Organizer – Deze reis organizer houdt al onze reisdocumenten en creditcards in deze oversized portemonnee van hoge kwaliteit. Het heeft RFID-blokkeringstechnologie om cybercriminelen weg te houden van je belangrijke informatie. Ik kan er al mijn creditcards en beloningskaarten in kwijt en ik kan er ook een handtasje van maken voor een avondje uit.

Voordelen van sportbeoefening

Waarom is naar buiten gaan goed voor je?

You will also like

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon