Beste fietsen die je moet bekijken als je een beginnende fietser bent

Beste fietsen die je moet bekijken als je een beginnende fietser bent

Om tot onze aanbevelingen te komen, hebben we de kosten, prestaties, stijl, onderhoudsgemak en onze jarenlange ervaring met soortgelijke fietsen afgewogen. Voor de fietsen die je online kunt bestellen, hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van de eerste montage en hoeveel moeite (of kosten) je moet verwachten om de fiets in elkaar te zetten.

1.  Aventon Level

Deze klasse-3 e-bike haalt een snelheid van 45 km/u met trapondersteuning of je gebruikt het gaspedaal en haalt een maximumsnelheid van 32 km/u. Deze snelheden klinken snel voor nieuwere rijders, maar de fiets heeft sterke remmen en een evenwichtige rit. De accu is netjes weggewerkt in de onderbuis en levert 672 wattuur aan vermogen. De bediening is eenvoudig, de dip in de bovenste buis van het frame maakt op- en afstappen een fluitje van een cent, en de prijs is moeilijk te verslaan voor alles wat deze fantastische e-bike stads- en woon-werkfiets levert.

2.  Cannondale Adventure Neo 4

In de wereld van de e-commuterfietsen houdt de Adventure Neo 4 het midden tussen een traditioneel stadsfietsje en een groter, logger bakfietsmodel. Met een uitstekende Bosch-motor die je tot 32 km/u vooruit helpt en brede, zachte banden is de Adventure ideaal om over hobbelige straten en fietspaden te cruisen. Het lichtmetalen frame houdt het gewicht bescheiden, en het doortrapframe maakt het voor iedereen eenvoudig om op te stappen en te beginnen met spinnen. Hydraulische Shimano schijfremmen remmen je veilig af, en de actieradius van meer dan 100 km betekent dat je uren kunt rijden voordat je moet opladen.

3.  Strider Sport

Dit is het populairste model van de Strider, ontworpen voor kinderen tussen 18 maanden en vijf jaar oud. Alles is afgestemd op jonge kinderen, van de kleinere handvatten tot het lichte frame (slechts 3 kg compleet). De 12″ wielen zijn gemaakt van EVA polymeer, dus ze zullen nooit plat gaan, en de fiets heeft een extra lange zadelpen zodat je er het meeste uit kunt halen als je kind die groeispurt krijgt.

4.  Co-op Rev 20

Met zijn schijfremmen, extra brede banden (de zogenaamde “Plus-size”) en betrouwbare Shimano schakelsysteem biedt deze fiets jonge trailrijders veel voor de prijs. Onze 8-jarige tester ging meteen de trails op, waar de 2,6 inch banden, op lage druk, de fiets hielpen over rotsen, sleuven en kleine boomstammen over de singletrack te rollen. Met zijn gewicht van ongeveer 24 kilo is hij zwaarder dan sommige stijve 20-inch fietsen, maar de extra tractie en demping van de wielen maken het een redelijke ruil; de extra grote banden bieden een aantal van de voordelen van een verende voorvork, die gewicht (of honderden euro’s) kan toevoegen aan de prijs van een kinderfiets.

De invloed van technologie op onze vrije tijd

You will also like

// Social icons // Facebook // VKontakte // Odnoklassniki // Twitter // Instagram // YouTube // Telegram // Search form icon (zoom icon) // Footer WordPress icon // Arrow icon // Edit icon // Rate icon